ekologia.pl | ekoalert.pl | ekokatalog.pl | elektrownieatomowe.info | pogoda.ekologia.pl
ekoFora.pl
Profil: Zaloguj się / Zarejestruj się

Odpowiedz na ten tematRozpocznij nowy temat
ekoAdmin
post 01 paź 2008 - 11:21
Post #1

Zaawansowany

Medialne akcje przeciwko futrom budzą sprzeczne uczucia. Nie wszyscy akceptują często bardzo kontrowersyjne formy protestów. Wypowiedzi gwiazd popkultury w tej sprawie potrafią być irytujące, infantylne, a czasem po prostu dziwaczne.

Aby zobaczyć pełen tekst komentowanego artykułu, kliknij tutaj.
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
oMir*
post 01 paź 2008 - 11:23
Post #2

Film jest okropny. Zacząłem go odladać wczoraj, nie mogłem skończyć. Zacząłem dzisiaj, też nie dotrwałem do końca. Chyba nie bedzie trzciego podejścia. Wystarczy, że się utwierdziłem w przekonaniu, ze ludzie są okrutni i pazerni.
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
punk-racy
post 12 paź 2008 - 22:10
Post #3

Nowy

obejrzałam i żałuję.. żałuję, że tych, którzy to robią nazywają ludźmi. to jest człowieczeństwo? rozwijająca się cywilizacja? dzisiejszy świat sięgnął dna rynsztoku... szczególnie w Chinach, gdzie obok praw zwierząt łamane są prawa człowieka. i w jakim to celu?- dla pieniędzy. pieprzony kult mamony!
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
pesymista*
post 11 lip 2009 - 16:35
Post #4

Co raz częściej zastanawiam się w jakim świecie przyszło mi żyć? Chiny.......to wiele tłumaczy, a czy tam ludzi traktuje się dużo lepiej?Temu który to robił należałoby tym samym nożem naciąć ze dwa małe paski skóry na tyłku zedrzeć je i miejsce po nich posypać obficie solą.Może to wzbudziło by w nim jakąś refleksję.Oczywiście wszystko na żywca.Szlag by ich trafił!!!
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
anty futra*
post 30 lip 2009 - 23:22
Post #5

o moj boze!!! ludzie bez serca...nic tylko tych gosci obedrzec tak ze skory !! tragedia co sie dzieje na swiecie....i na pewno nei tylkow chinach ...to mi sie w glowie poprostu nie miesci!!! co te zwierzaki zrobily tym ludziom....ze tak ich traktuja.....!! ahh... niewiem jak mozna kupic futro z prawidziwych zwierzat w zyciu bym tego nie zrobila....no coz ale pewnie nei jedna pusta panienka zachwyca sie tym ze ma futro ....tylko niech sie jeszcze zastanowi jak ono powstalo....film naprawde szkokujjacy nie dotrwalam do konca bo az serce sie kraje....jedym slowem MASAKRA! angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
anty*
post 18 gru 2009 - 22:02
Post #6

proponuję łapać chińczyków i obdzierać ich ze skóry na ŻYWCA! Ludzie! zamiast wyżywać się na kimś bez winy wyżywajcie się na chińczykach-a co niech ię rozniesie!CHINY SPŁYWAJĄ KRWIĄ !
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
anty*
post 18 gru 2009 - 22:04
Post #7

Z daleka strzelać im w łeb ! mówię o chińczykach !
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
Romek*
post 23 gru 2009 - 11:00
Post #8

Ten film jest straszny.... To nie są ludzie!!! Zero jakichkolwiek ludzkich zachowań... Aż szok oglądać...
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
Romek*
post 23 gru 2009 - 11:00
Post #9

Ten film jest straszny.... To nie są ludzie!!! Zero jakichkolwiek ludzkich zachowań... Aż szok oglądać...
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
emilior*
post 29 gru 2009 - 22:37
Post #10

Ludzie, czy wy jesteście tak naiwni, czy dopiero się wam oczy otwierają? Azjaci nie mają szacunku dla życia pojedynczego człowieka. Jednostka się nie liczy. Nigdy się nie liczyła. Chińscy lekarze zjadają dzieci usunięte w wyniku aborcji jako wielki przysmak, a wy myślicie, że oni będą szanować zwierzęta? Ja 20 lat temu i więcej o tym czytałem.
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
dialo*
post 31 gru 2009 - 03:04
Post #11

Boooze moj Boooze,gdzie jestes,dlaczego pozwalasz na takie barbarzynstwo.Nie wierze,ze tak sie dzieje.Ludzie pierwotni umieli traktowac zwierzeta.NIE CHCE BYC CZLOWIEKIEM.
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
michat*
post 25 sty 2010 - 08:24
Post #12

Jak oni mogą, śmieją się przy tym, te zwierzęta tak bardzo cierpią, to katownia, MASAKRA, Boże, stworzyłeś człowieka, tzn.POTWORA !!!
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
Sajmon6662*
post 25 sty 2010 - 16:14
Post #13

Nie zawahałbym się zrobić tego samego ludziom którzy krzywdzą tak zwierzęta !!!!
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
Erna Shoter*
post 25 sty 2010 - 17:17
Post #14

O Boże! Jak można dla ubrania zabijać zwierzęta?? :| Idzie kobieta w futrze sztucznym i prawdziwym,nie odróżnię które jest które, więc po co jej to?? :|:|:|:| Zwierzęta są bardziej ludzkie niż Ci Chińczycy! :|:|:|
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
Azjatka*
post 26 sty 2010 - 18:50
Post #15

Ludzie my jestesmy okrutni.
Wszyscy azjaci nie sa chinczycy. Jestem azjatka. Nie jem miesa juz od dawna. Wlasnie z tego powodu, jak my robimy kanibalizm ze zwierzetami. Nie nosze futra od duzo duzo lat, odkad dowiedzialam, ze to brutalnie z nich to wszystko sie robi.

NIENAWIDZE LUDZKIE BARBARZYNSTWO!!!
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
JA*
post 15 lut 2010 - 14:36
Post #16

OKRUCIENSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
DareQ*
post 11 mar 2010 - 23:11
Post #17

Tego co to zrobił powinni powiesić za kręgosłup na haku i trzymać przez noc, ! Potem obedrzeć tak samo jak on męczył te zwierzęta żeby w tym czasie również żył i czuł to samo co one !
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
Gość*
post 29 mar 2010 - 14:30
Post #18

Zgadzam się z większością ....
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post
dlugii*
post 23 maj 2010 - 20:54
Post #19

Wiecie co jest w tym najgorsze 1. zabijają bez serca 2. Się jeszcze z tego śmieją 3. takich trzeba powybijać !
Przejdź na górę strony

+Zacytuj post

Szybka odpowiedźOdpowiedz na ten tematRozpocznij nowy temat
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

REKLAMA
RSS Wersja bez grafiki Aktualny czas: 30 lip 2010 -16:08
ekofora.pl - forum ekologiczne. Interesuje Cię natura? Ochrona środowiska, recykling, ochrona przyrody - nie są Ci obce te terminy? To jest miejsce dla Ciebie!